Hovedretter

Hovedretter.
Skipperlabskovs med rødbeder, rugbrød og smør 104,-
Ungarsk paprikagryde med blandet salat, dressing, og løse ris 98,-
Chili/vanille skinke med salat, 2 slags grøntsager og petit kartofler 112,-
Glaseret hamburgerryg med 4 slags grøntsager, kartofler, aspargessauce og surt 112,-
Svinekam u. svær med bacon, ristede svampe, ærter, karotter, kartofler og paprikasauce 115,-
Svinekam med 4 slags grøntsager, kartofler, sauce og surt 115,-
Svinekam med rødkål, hvide og brunede kartofler,1⁄2 æble, sauce, chips og surt 116,-
Nakkesteg med 1⁄2 pære, waldorfsalat, glaserede perleløg, gulerodsstave, kartofler og flødesauce 116,-
Krydderskinke med gulerodsmix, bønner, bagte kartofler og kryddersauce 114,-
Sprængt kalkunbryst med 4 slags grøntsager, kartofler, champignonsauce og surt 114,-
Farseret lammekølle med blandet salat, dressing, 1⁄2 grilltomat, petit kartofler, bønner og flødesauce 125,-
   
Svinekam stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, bønner, sauce, 1⁄2 æble, chips, tyttebær og waldorfsalat 125,-
Marineret svinemørbrad med grilltomater, bønner, blomkål, blandet salat, stegte kartofler og bearnaise sauce 130,-
Kalvesteg med 4 slags grøntsager, hvide kartofler, sauce og surt 128,-
Oksesteg med 4 slags grøntsager, hvide kartofler, sauce og surt 128,-
Oksesteg med bønner, glaserede perleløg, kartofler, sauce, surt, sødt og chips 128,-
Kalvesteg stegt som vildt med bønner, hvide og brunede kartofler, sauce, 1⁄2 æble, chips, tyttebær og waldorfsalat 130,-
Andesteg med rødkål, hvide og brunede kartofler, 1⁄2 æble, chips, tyttebær og surt,waldorfsalat

,

 
140,-
Helstegt oksefilet med bønner, babymajs, blandet salat, stegte tomater, krydderkartofler og rødvinssauce 153,-
Dyresteg med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, 1⁄2 æble, bønner,vildtsauce og tyttebær 164,-
   
   
Der leveres pynt til serveringsfade til alle retter.