Forretter

 

Forretter uden fisk
Skinkeruller. Skinke rullet om asparges, på salat med krydderdressing 46,-
Kylling roulade rullet med persille og flødeost 46,-
Hønsesalat på ananasring 46,-
Tarteletter med høns i asparges 48,-
Røget landskinke med melon 52,-
Røget dyrekølle på salat med tranebærcreme 56,-
   
Forretter med fisk
Maskeret blomkål, pyntet med rejer, æg og dressing 46,-
Tortilla rullet med laks og Philadelphia ost 48,-
Rejecocktail med hummerdressing, serveret i portionsglas 50,-
Hvidvinsdampet laks på salat med rejer, asparges og dilddressing 52,-
Røget ørred med kaviar, æg, asparges og limedressing 52,-
Hjemmelavet laksemousse med rejer, asparges og dilddressing 52,-
Laksesymfoni. Laksepaté, dampet laks, røget laks, dressing og butterdejssnitte 54,-
Stjerneskud. Butterdejsskal med dampet og stegt fiskefilet, rejer, asparges og dressing 55,-
Lakserillette med krebsehaler, asparges og limecreme

55,-

   
   
   
Hvor andet ikke er anført, leveres forretten med hjemmebagte flûtes og smør.